Scroll Top

Pridružite nam se na Danima otvorenih vrata udruga u našem Centru!

vijest naslovna-02

Ovog četvrtka, 6. lipnja, obilježavamo Dane otvorenih vrata udruga!

Naši mladi volonteri Centra za sigurniji internet osmislili su pitanja za Online kviz o sigurnosti na internetu koji će voditi putem online platforme Mentimeter. Osim održavanja online kviza s početkom u 17 sati, imat ćete priliku čuti nešto o radu našeg Centra za sigurniji internet, te virtualno obići naše prostore Centra za sigurniji internet u Osijeku i Zagrebu!

Kome je kviz namijenjen? Svima koji žele naučiti nešto novo i ponoviti trenutno znanje o sigurnosti na internetu i upoznati se s radom CSI.hr – djeci, roditeljima, bakama i djedovima, nastavnicima. Ukratko – svima zainteresiranima!

Moguće su prijave timova do maksimalno 5 sudionika, a preporuka je da u slučaju da tim čine djeca nižih razreda osnovne škole s njima u timu budu roditelji/skrbnici ili nastavnici. Prijavljenima na mail koji unesu u prijavu dolaze podaci za spajanje na događaj, a za pobjednike su osigurane i nagrade.

Pozivamo Vas se prijavite za sudjelovanje u kvizu putem linka: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_Ia6wmlFIT-WHkcVjuW2B4Q

Veselimo se Vašem sudjelovanju te se nadamo da ćete se lijepo zabaviti, a svakako i naučiti nešto korisno o tome kako sigurno koristiti Internet i digitalne tehnologije!