Scroll Top

Otvorene prijave za trening stručnjaka Centra za sigurniji internet

trening-nasl

Centar za sigurniji internet otvorio je prijave za sudjelovanje na treningu namijenjenom stručnjacima koji rade s djecom, kako bi im pružio konkretne smjernice o sigurnosti djece na internetu.

Tema treninga: Umjetna inteligencija, videoigre i cyberbullying – kako raditi na sigurnosti djece?

Datum i vrijeme: 22. travnja 2024., od 11:00 do 14:00 sati

Lokacija: Prostori Centra za sigurniji internet, Gajeva 2/b, Zagreb (A1 Centar Gajeva, 1. kat, ulaz kroz poslovnicu)

Za koga je trening?

Trening je namijenjen stručnjacima koji rade s djecom, uključujući psihologe, socijalne radnike, socijalne pedagoge, logopede, edukacijske rehabilitatore te stručnjake koji djeluju u odgojno-obrazovnom sustavu, sustavu socijalne skrbi i slično. Broj sudionika je ograničen na 15, što osigurava prilagodbu potrebama grupe i individualizirani pristup.

O čemu će se raspravljati na treningu?

Na treningu će se raspravljati o konkretnim slučajevima elektroničkog nasilja s primjerima reagiranja u kontekstu rada s djecom, zaštite žrtava i pružanja podrške počiniteljima. Također će se razmatrati nasilje i odstupajuće ponašanje unutar videoigrica, te utjecaj umjetne inteligencije i razvoj alata umjetne inteligencije na sigurnost djece na internetu. Sudionici će imati priliku kroz konkretne primjere i mogućnost postavljanja pitanja stjecati znanja i vještine prepoznavanja, reagiranja i pružanja podrške djeci u digitalnom okruženju.

Kako se prijaviti?

Prijave za sudjelovanje otvorene su putem poveznice ovdje. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto.

Za više informacija:

Program treninga bit će objavljen uskoro. Pratite naše društvene mreže i internet stranicu Centra za sigurniji internet www.csi.hr kako biste bili u tijeku s najnovijim informacijama.