Scroll Top

Ambasador Škole odgovornog influensanja je novi hrvatski Supertalent

magicleon

Odgovorni influencer Centra za sigurniji internet, Magic Leon,  pobijedio u show-u „Supertalent“ te time odnio titulu novog hrvatskog Supertalenta, ali i obogatio Školu odgovornog influensanja.

Poznati iluzionist koji svoje trikove dijeli s više od 220.000 ljudi na društvenim mrežama, Leon Žilavi ili kako ga javnost poznaje, Magic Leon, prije nešto više od mjesec dana stekao je certifikat o uspješno završenoj Školi odgovornog influesanja kojoj je ujedno i ambasador. Svojim primjernom pokazao je javnosti koliko su važni odgovorno ponašanje u online svijetu, ispravno postupanje u slučajevima elektroničkog nasilja i edukacija o online sigurnosti.

Na panel raspravi prilikom predstavljanja Škole rekao je kako danas djeca svoje zlostavljače nose u džepovima i koliko je važno djecu od malih nogu učiti odgovornom ponašanju u online svijetu, ali i onom uživo te ih na njima primjeren način upozoravati na opasnosti interneta.

Svjesnost o vlastitom utjecaju na djecu i promoviranje kreiranja pozitivnog online sadržaja kroz TikTok videozapise dokazuju da je Leon zaista primjer kojeg treba slijediti. Ponos na ambasadora Škole odgovornog influensanja zato je još i veći te mu ovim putem Centar za sigurniji internet upućuje iskrene čestitke.

Titula Supertalenta velika je odgovornost, a mi smo sretni što kroz rad našeg ambasadora Magic Leona vidimo praktičnu primjenu znanja iz modula Škole odgovornog influensanja o kreiranju sadržaja koji su primjereni određenoj dobi djece, digitalnom marketingu usmjerenom djeci kao i važnost promocije digitalne dobrobiti.

Više o Školi odgovornog influensanja koju je Centar za sigurniji Internet pokrenuo uz podršku višegodišnjeg partnera A1 Hrvatska ali i načinu njenog upisa možete pročitati na: https://influensajodgovorno.hr/.