Scroll Top

Najavljena predstava Abeceda interneta

Foto46-A1_CSI_16092021

Danas smo bili u Zagrebu na predstavljanju planiranog istraživanja (o rizičnim ponašanjima, uznemiravanju i izloženosti štetnim sadržajima na internetu), predstave Abeceda interneta i programa edukacija za roditelje!

Edukacija za roditelje učenika od 1.-4. i od 5.-8. razreda koju organizira A1 Hrvatska uz stručnjake iz CSI.hr želi educirati roditelje o tome kako zaštiti djecu od neželjenog sadržaja u online svijetu. Sve informacije dostupne su na web stranicama A1 Hrvatske, a zainteresirani roditelji se već sada mogu prijaviti na radionice prema definiranim datumima.

Najavljena predstava Abeceda interneta namijenjena je za učenike viših razreda osnove škole. Glumci Ana Vilenica i Tomislav Krstanović na ovoj predstavi educiraju učenike o prijetnjama na internetu i kako se njima oduprijeti. Predstava je interaktivna i bit će dostupna u online formatu. Danas su nam je premijerno i pokazali uživo. Reakcije djece, učenika 6. razreda Osnovne škole Središće su odlične. Edukacija djece i mladih je iznimno važna i stoga nastavljamo rad u tom području!

Voditelj našeg Centra je naglasio kako smo upravo mi potencijal koji postoji u području sigurnog korištenja interneta. Suradnja znanstvenih istraživača, školi, policije, stručnjaka iz našeg Centra i djece je neophodna za osiguravanje sretnog i sigurnog odrastanja!