Scroll Top

Podjela utješnih nagrada sudionicima natječaja „Mali uče velike“

185787044_1968450239972271_7107037252872549446_n

U ožujku smo raspisali natječaj „Mali uče velike“ s temom sigurnog boravka u online okruženju. Pozivali smo sve Osnovne škole s područja Osječko – baranjske županije da potaknu svoje učenike 5.-8. razreda na izradu kreativnih i maštovitih radova na temu sigurnog boravka u online okruženju.

Zadatak učenika bio je na kreativan i maštovit način prikazati i informirati svoje roditelje o tome što rade kada su na internetu te koje su prednosti korištenja interneta, ali i s kakvim se opasnostima i rizičnim ponašanjima suočavaju.

Nakon podjele glavnih nagrada, odlučili smo nagraditi i ostale sudionike. Posjetili smo školu OŠ Hinka Juhna Podgorač kojima se i ovim putem zahvaljujemo na aktivnom sudjelovanju – od njih smo zaprimili radove čak 23 učenika. Troje učenika je nagrađeno glavnim nagradama, a ostatku smo podijelili naše vrećice s promo materijalima. Osim podjele poklona, imali smo priliku razgovarati sa sudionicima natječaja o sigurnosti na internetu, prošetati po školi i razgovarati sa stručnom službom.

Hvala OŠ Hinka Juhna Podgorač na gostoprimstvu i veselimo se novim suradnjama!