Scroll Top

Poziv za sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji „Prevencijom do kulture nenasilja“

rijeka

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i Centar za nestalu i zlostavljanu djecu 28. i 29. svibnja 2021. godine organiziraju međunarodnu stručnu konferenciju „Prevencijom do kulture nenasilja“. Sudjelovanje je besplatno.

Svrha konferencije je jačanje kapaciteta stručnjaka za kreiranje i provedbu preventivnih programa u zajednici usmjerenih na zaštitu djece i mladih od brojnih izazova i rizika u online okruženju.

Konferencija je namijenjena stručnjacima iz sustava zdravstva, socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, pravosuđa te organizacija civilnog društva, a čije je djelovanje usmjereno na razvoj i provedbu preventivnih programa u zajednici usmjerenih na zaštitu djece i mladih u online okruženju.

Prvi dan konferencije (28. svibnja 2021. godine) održava uživo u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci na adresi Verdijeva bb. Moguće je pratiti ju u realnom vremenu i virtualno, putem Zoom platforme.

Drugi dan konferencije (29. svibnja 2021. godine) organiziran je isključivo u online formatu.

Svoje aktivno i pasivno sudjelovanje možete prijaviti putem poveznice:https://csi.hr/registracija/html/unosregistracije.php

Više pojedinosti možete pročitati u poziv i programu konferencije koji se nalaze u prilogu.

Konferenciju organiziramo u okviru projekta „Safer Internet Centre Croatia: Making Internet a good
and safe place“ čiji je nositelj Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, a partneri: Nastavni zavod za
javno zdravstvo Primorsko–goranske županije, Dom zdravlja Osječko–baranjske županije te A1
Hrvatska. Projekt sufinancira Europska unija iz programa Department C – Connecting Europe
Facility (CEF), a provodi se pod pokroviteljstvom Innovation and Networks Executive Agency (INEA) na temelju ovlasti delegirane od strane Europske komisije.

Dodatci