Scroll Top

Podjela nagrada za natječaj “Mali uče velike”

maliucevelike2

U prostorima Osječko-baranjske županije održali smo svečanu podjelu nagrada dobitnicima natječaja “Mali uče velike” koji je u suradnji s Osječko-baranjskom županijom pokrenuo Centar za sigurniji internet, koji djeluje u sklopu Centar za Nestalu i Zlostavljanu Djecu.

Zadatak učenika bio je na kreativan i maštovit način prikazati i informirati svoje roditelje o tome što rade kada su na internetu te koje su prednosti korištenja interneta, ali i s kakvim se opasnostima i rizičnim ponašanjima suočavaju.

Zaprimili smo prijave više od dvadeset školi iz Osječko-baranjske županije. S obzirom na to da su neke škole slale i po desetke radova učenika, odabir najboljih je bio težak!

Odabrano je čak 10 radova koji su nagrađeni vrijednim nagradama (tablet uređaj + poklon paket Centra za sigurniji internet – CSI)!

Nagrade je djeci uručio župan, gospodin Ivan Anušić, koji je zaključio: “Vrijeme u kojem živimo puno je izazova, važno ih je na vrijeme osvijestiti i prevenirati jer je prevencija uvijek bolja od kasnije intervencije, pa je tako i sa sigurnijim internetom.“

Ovim putem se zahvaljujemo svim uključenim školama te nastavnicima, ravnateljima i roditeljima koje smo upoznali na dodjeli nagrada, kao i Osječko-baranjskom županu, što je prepoznao važnost uključivanja u ovaj natječaj!

Još jednom čestitamo i ponosnim dobitnicima!

Popis škola iz kojih dolaze učenici koji su osvojili nagrade na natječaju:

OŠ Ivana Filipovića, Osijek

OŠ Drenje

OŠ Popovac

OŠ Bilje

OŠ Petrijevci

OŠ Hinka Juhna, Podgorač

OŠ Hrvatski sokol, Podgajci Podravski

Zapamti:

Ako se veliki s internetom muče, mali su ovdje da ih pouče!