Scroll Top

Novosti na TikTok-u – TikTok Now

tiktionow

Društvena mreža TikTok u novom je ažuriranju donijela nove značajke po uzoru na sve više popularnu društvenu mrežu BeReal.  

Naziv ovog ažuriranja je TikTok Now, a koristi se na isti način kao i BeReal – korisniku dolazi obavijest te on u sljedeće tri minute treba uslikati i podijeliti što je radio u trenutku kada je primio obavijest. 

Za korištenje nove značajke TikTok Now istoimenu je aplikaciju potrebno instalirati na mobilni uređaj i kao takva je odvojena od glavne TikTok aplikacije.  

Uz novu značajku stigle su i upute za njezino korištenje: 

  • TikTok Now objave maloljetnih osoba bit će dostupne samo njihovim prijateljima te neće biti dostupne za pronalazak na stranici “istraži”. 
  • Objave djece od 13 do 15 godina moći će komentirati samo njihovi prijatelji. 

Ova značajka još nije pristigla svim korisničkim računima, no uskoro zasigurno hoće – do tada je dobro pripremiti se na ono što nove mogućnosti nose.  

Ukoliko vaše dijete koristi TikTok ili druge društvene mreže, provjerite s njim/njom jesu li komunicirali svoju stvarnu dob prilikom kreniranja računa i pobrinite se da je sadržaj kojemu ima pristup primjeren njegovoj/njezinoj dobi.