Scroll Top

Sudjelovanje u nagradnom natječaju „Mali uče velike“

vijest1-01-01

Poštovani,

Centar za sigurniji internet raspisuje natječaj „Mali uče velike“ s temom sigurnog boravka u online okruženju.

Pozivamo sve Osnovne škole s područja Osječko – baranjske županije da potaknu svoje učenike na izradu kreativnih i maštovitih radova na temu sigurnog boravka u online okruženju, a razrednike/učitelje/nastavnike molimo da svojim učenicima prenesu potrebne informacije te uvjete sudjelovanja u natječaju.

U natječaju mogu sudjelovati svi učenici od 5. do 8. razreda Osnovne škole s područja Osječko – baranjske županije, u trajanju od 15. ožujka 2021. do 30. travnja 2021. godine.

Zadatak učenika je da na kreativan i maštovit način prikažu i informiraju svoje roditelje o tome što rade kada su na internetu, koje su prednosti korištenja interneta, ali i s kakvim se opasnostima i rizičnim ponašanjima se suočavaju. Za kraj, učenici mogu smisliti i pravila ponašanja na internetu. Učenici rad mogu napraviti u bilo kojem obliku (poster, prezentacija, video – uradak, plakat, literarni rad ili bilo koji drugi kreativni način), a nakon izrade dostavljaju ga svojim razrednicima/učiteljima/nastavnicima.

Nakon prikupljanja radova razrednici/učitelji/nastavnici šalju radove na našu e-mail adresu: natjecaj.obz@gmail.com, a Centar za sigurniji Internet odabrat će čak 10 najboljih radova koji će biti nagrađeni vrijednim nagradama (tablet uređaj + CSI poklon paket)!

Ako se veliki s internetom muče, mali su ovdje da ih pouče!

Sretno svima!

Tim Centra za sigurniji internet