Scroll Top

Kako smo se proveli na ljetnom Kampu mladih Centra za sigurniji Internet?

csi kamp pladih nasl

Kamp mladih Centra za sigurniji internet održan je od 2. do 5. rujna 2024. u prekrasnom okruženju Termi Tuhelj. Kroz razne aktivnosti, mladi sudionici bavili su se temama vezanim uz društvene platforme i istraživali načine kako ih učiniti primjerenijima za svoje vršnjake. Imali su priliku iznijeti izazove s kojima se njihovi vršnjaci susreću, osmisliti kreativna rješenja za te probleme te sudjelovati u evaluaciji novih interaktivnih predavanja koja je Centar pripremio za nadolazeću školsku godinu.

Na kampu je sudjelovalo deset mladih, u dobi od 15 do 24 godine, uz podršku dvije voditeljice. Zajednički su radili na konstruktivnim idejama, ali i stvarali nova prijateljstva u opuštenoj i podržavajućoj atmosferi.

Sudionici su kamp ocijenili čistom peticom, podijelivši svoje dojmove:

“S ovog kampa odlazim sretna i ispunjena. Bilo bi mi drago da imamo još ovakvih aktivnosti.”

“Bilo mi je jako zabavno na kampu i upoznati nove ljude. Svi s kampa su bili jako dragi, pozitivni, otvoreni, sve dobro nasuprot moje općenite okoline. Nadam se da ćemo se opet moći ovako družiti.”

“Najviše mi se svidjelo što smo kombinirali rad i zabavu, radionice i predavanja su bila odlično zamišljena.”

“Jako mi je drago da sam bila dio kampa i što sam upoznala predobru ekipu i nadam se prijatelje za cijeli život.”

“Bilo je super, sigurno se prijavljujem na sljedeći.”

“Svidjela mi se opuštena i ugodna atmosfera i što se od početka stvorilo ozračje u kojem su svačija mišljenja i ideje dobrodošle.”

Fotografije u nastavku prenose djelić atmosfere kampa: