Scroll Top

Pridruži se volonterima Centra za sigurniji internet! 

volter

Centar za sigurniji internet i ove školske godine otvara vrata novim volonterima! Ako vas zanima rad s djecom i mladima, kreiranje edukativnih materijala, osmišljavanje radionica i predavanja, ili druge aktivnosti vezane uz sigurnost na internetu, idealan ste kandidat za pridruživanje našem volonterskom timu. 

Koga tražimo? 
Pozivamo sve zainteresirane mlade osobe, kao i škole koje rade s učenicima starijima od 15 godina, da motiviraju svoje učenike za uključivanje u volontiranje. 

Zašto volontirati u Centru za sigurniji internet? 
Pogodnosti volontiranja u Centru su mnogobrojne. Osim stjecanja iskustva rada s djecom i mladima, volonteri imaju priliku prisustvovati treninzima i edukacijama sa stručnjacima. Volontiranje također uključuje povremena putovanja, druženja s mladima i razmjenu ideja, a sve te aktivnosti mogu otvoriti vrata budućoj karijeri. 

Što rade volonteri? 
Volonteri Centra rade na kreiranju edukativnih sadržaja – članaka i videozapisa; prate trendove u online svijetu, osmišljavaju edukativne radionice i predavanja te sudjeluju u razvoju smjernica i kampanja za podizanje svijesti o sigurnosti na internetu. 

Kako se prijaviti? 
Svi zainteresirani mogu se prijaviti kontaktiranjem koordinatorice Marijane Hinek putem e-maila: marijana.hinek@cnzd.org. Prijave su otvorene tijekom cijele školske godine, a minimalna dob za prijavu je 15 godina. 

Pridružite se Centru za sigurniji internet i zajedno s nama učinite internet sigurnijim mjestom za sve! 

Imate dodatnih pitanja o ovoj temi? Stručnjaci Centra za sigurniji internet vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice na besplatnoj i anonimnoj liniji Centra dostupnoj na broju 0800 606 606, svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.  

Powered by A1 Hrvatska.