Loading...

Edukacija i posjet Zadarskoj županiji

04.04.17.- 05.04.17, ZADAR - Proteklog tjedna u suradnji s PU Zadarskom naš kolega Boris je održao šest predstavljanja projekta i edukacija roditelja na području zadarske županije.

Tijekom dva dana u jutarnjem terminu održane su dvije, trosatne edukacije civilnog sektora i zainteresiranih institucija o izvođenju i svrsi projekta Centra za sigurniji internet te su tako u dva dana bili prisutni članovi organizacija Volonterskog centra Zadar, Zavoda za javno zdravstvo, Centra za socijalnu skrb Zadar,  PU Zadarska, Udruga za obitelj i roditeljstvo "IZVOR", Udruge CINAZ, Dom za odgoj djece i mladeži te im se iznimno zahvaljujemo na strpljenju i pažnji.

U popodnevnom terminu kolega je obišao četiri škole s područja Zadra i to OŠ Šime Budinića, OŠ Šimuna Kožičića Benje, OŠ Bartola Kašića i OŠ Krune Krstića. Predavanje su bila namjenjena za roditelje iz osnovnih škola koji se žele dodatno educirati o sigurnosti na internetu kao i potaknuti razgovor o sigurnosti djece na internetu.

Zahvaljujemo se svim kolegama i sudionicima predavanja na pozivu i njihovoj pažnji. Nadamo se kako će se ova suradnja nastaviti i dalje te želimo svu sreću projektu "Sigurno ponašanje djece na internetu".

 

Partneri na projektu


Partneri centra

Isključiva odgovornost ove publikacije je autorova (Centar za nestalu i zlostavljanu djecu). Europska unija nije odgovorna za bilo kakvu uporabu koje mogu biti izrađene od sadržanih informacija / The sole responsibility of this publication lies with the author. The European Union is not responsible for any use that may be made of the information contained therein.

Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izražena u ovoj publikaciji isključiva su odgovornost Centra za nestalu i zlostavljanu djecu / This project is financed by the Croatian Government Office for Cooperation with NGOs. The views expressed in this publication are the sole responsibility of Center for missing and exploited children.Copyright | csi.hr