Loading...

Prijevara na Whatsappu! Ne otvarajte ovakvu poruku!

25.05.2017 - Na aplikaciji za komunikaciju Whatsapp počele su kružiti poruke sa linkom koji može naštetiti vašem telefonu.

Kada se otvori stranica sa linkom iz poruke dobijate obavijest o bonu od 600 kn za jedan trgovački lanac.

‘Odabrani ste za sudjelovanje u našoj kratkoj anketi i da dobijete besplatni kupon. Imamo još samo 521 darovni kupon, pa zato požurite jer ova ponuda prestaje vrijediti za 4 minute i 55 sekundi’, molimo naše čitatelje da NE otvaraju ovu poruku i NE odabiru klikom na link pošto je ova vrsta poruke prijevara!

Trgovački lanac je na svojim službenim stranicama objavio upozorenje: “Dragi kupci, na društvenim mrežama i aplikacijama za komunikaciju (WhatsApp, Viber …) se pojavila informacija o kuponu za nagradnu igru koja NIJE organizirana od strane Konzuma. Savjetujemo vam da NIKAKO NE OTVARATE navedenu poveznicu. Hvala na razumijevanju.”

I dalje vrijedi pravilo dvaput razmisli jednom klikni! Ostanite sigurni!

Partneri na projektu


Partneri centra

Isključiva odgovornost ove publikacije je autorova (Centar za nestalu i zlostavljanu djecu). Europska unija nije odgovorna za bilo kakvu uporabu koje mogu biti izrađene od sadržanih informacija / The sole responsibility of this publication lies with the author. The European Union is not responsible for any use that may be made of the information contained therein.

Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izražena u ovoj publikaciji isključiva su odgovornost Centra za nestalu i zlostavljanu djecu / This project is financed by the Croatian Government Office for Cooperation with NGOs. The views expressed in this publication are the sole responsibility of Center for missing and exploited children.Copyright | csi.hr