Loading...

Predavanje u Virovitici

Virovitica, 05.12.2017. - Jučer su održana dva predavanja od strane naših kolega iz Centra u Katoličkoj osnovnoj školi iz Virovitice. Na predavanju je bilo 50 zainteresiranih roditelja koji su aktivno sudjelovali u predavanju. Roditelji su odslušali dva predavanja i to "Djeca u digitalnoj džungli" te "Preventivni programi u zaštiti djece". Oba predavanja su potakla brojna pitanja i razmišljanja o sigurnosti djece na internetu. Zahvaljujemo se pozivu škole te se nadamo u nastavak suradnje.

Partneri na projektu


Partneri centra

Isključiva odgovornost ove publikacije je autorova (Centar za nestalu i zlostavljanu djecu). Europska unija nije odgovorna za bilo kakvu uporabu koje mogu biti izrađene od sadržanih informacija / The sole responsibility of this publication lies with the author. The European Union is not responsible for any use that may be made of the information contained therein.

Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izražena u ovoj publikaciji isključiva su odgovornost Centra za nestalu i zlostavljanu djecu / This project is financed by the Croatian Government Office for Cooperation with NGOs. The views expressed in this publication are the sole responsibility of Center for missing and exploited children.Copyright | csi.hr