Loading...

STRUČNA KONFERENCIJA "IGRALIŠTE NOVOG DOBA"

Program konferencije možete pogledati na: http://cnzd.org/vijesti/strucna-konferencija-igraliste-novog-doba

 

Ideja konferencije je da stručnjaci, koji rade s predškolskom djecom i djecom nižih razreda osnovnih škola, unaprijede svoja znanja i vještine u području sigurnosti i zaštite djece na internetu te utjecaju digitalnih tehnologija kako bi adekvatno i pravodobno reagirali u potencijalno prijetećim situacijama, što dugoročno doprinosi smanjenju rizične uporabe interneta i utjecaju digitalnih tehnologija kod djece.

 

Bilo bi nam izuzetno drago ukoliko biste svojim dolaskom htjeli uveličati ovaj događaj te svojim iskustvima doprinijeti konstruktivnoj raspravi. Molimo Vas da se prijavite za sudjelovanje na konferenciji najkasnije do 26. listopada 2018. godine, jer su mjesta za sudjelovanje ograničena. Sudjelovanje na konferenciji bit će prijavljeno nadležnim komorama i agencijama te sukladno tomu bodovano.

 

Stručna konferencija organizira se u sklopu javne medijske kampanje „Klik vrijedan sigurnosti“ koji financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću i Agencijom za odnose s javnošću Mediahint d.o.o, a za cilj ima edukativnim i promotivnim aktivnostima povećati razinu svijesti djece i odraslih o važnosti sigurnog korištenja interneta i utjecaju digitalnih tehnologija na razvoj djece i mladih.

 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete putem e-mail adrese lidija@cnzd.org ili na broj telefona 031/272-953 (kontakt osoba Lidija Štelcer, mag.psych.).

 

Radujemo se Vašem odazivu!

Partneri na projektu


Partneri centra

Isključiva odgovornost ove publikacije je autorova (Centar za nestalu i zlostavljanu djecu). Europska unija nije odgovorna za bilo kakvu uporabu koje mogu biti izrađene od sadržanih informacija / The sole responsibility of this publication lies with the author. The European Union is not responsible for any use that may be made of the information contained therein.

Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izražena u ovoj publikaciji isključiva su odgovornost Centra za nestalu i zlostavljanu djecu / This project is financed by the Croatian Government Office for Cooperation with NGOs. The views expressed in this publication are the sole responsibility of Center for missing and exploited children.Copyright | csi.hr