Loading...

Radionica organizirana od TAIEX

Naš kolega je predstavljao našu organizaciju i Centar za sigurniji internet u Beogradu od 13. do 14.10.2016. godine na radionici u Beogradu. Radionicu je organizirao TAIEX (Technical Assistance and Information Exchange instrument of the European Commission) uz suradnju Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija iz Srbije.

Tijekom dva dana edukacija raspravljalo se o važnim temama budućnosti sigurnosti djece na internetu u Srbiji, te kako i koje zakone i prijedloge usvojiti na državnoj razini kako bi se ozbiljnije pristupilo problemu sigurnosti djece na internetu. Naš kolega je predstavio rad naše organizacije i dosadašnje uspjehe Centra za sigurniji internet Republike Hrvatske.

Zahvaljujemo se organizatorima na pozivu te želimo odličan uspjeh u postavljanju novih zakona i odredbi koji bi povećali sigurnost djece u Srbiji.

Partneri na projektu


Partneri centra

Isključiva odgovornost ove publikacije je autorova (Centar za nestalu i zlostavljanu djecu). Europska unija nije odgovorna za bilo kakvu uporabu koje mogu biti izrađene od sadržanih informacija / The sole responsibility of this publication lies with the author. The European Union is not responsible for any use that may be made of the information contained therein.

Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izražena u ovoj publikaciji isključiva su odgovornost Centra za nestalu i zlostavljanu djecu / This project is financed by the Croatian Government Office for Cooperation with NGOs. The views expressed in this publication are the sole responsibility of Center for missing and exploited children.Copyright | csi.hr