Loading...

Obilježavanje Dana sigurnijeg interneta 2015.

Na inicijativu Europske komisije, već dugi niz godina u svijetu se obilježava Dan sigurnijeg interneta. Tom prilikom brojni akteri iz oblasti obrazovanja, zaštite djece, medijske politike i telekomunikacijskog sektora promoviraju sigurno i odgovorno korištenje interneta i informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Svake godine bira se moto koji stavlja akcent na određenu problematiku. Vođeni postignutim uspjehom prošlogodišnje kampanje, Dan sigurnijeg interneta 2015. će se obilježiti 10. veljače pod istim motom „Stvorimo bolji internet zajedno“ („Let’s create a better internet together”).

Prošlogodišnjih 6000 sudionika, osnovnoškolaca iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, odličan su pokazatelj da su djeca aktivno sudjelovala u stvaranju boljeg interneta učeći o njegovom sigurnijem korištenju. Zahvaljujući našim pokroviteljima ove godine, tvrtkama Microsoft i Terrakom, odlučili smo ponoviti kviz i podijeliti nagrade najuspješnijim i najsretnijim sudionicima. U suradnji s našim dugogodišnjim partnerom, Odjelom prevencije PU osječko-baranjske, pozivamo naše najmlađe sugrađane da nas posjete u informativnom prostoru policije u TC Avenue Mall u Osijeku, poslušaju predavanje u subotu i nedjelju od 17-19h, a u utorak 10. veljače, sudjeluju u kvizu i možda osvoje vrijedne nagrade. Sve ostale osnovnoškolce koji neće prisustvovati predavanjima u TC Avenue Mall, pozivamo da se u utorak 10. veljače od 9-17h uključe i sudjeluju u kvizu!

Stvorimo bolji internet zajedno!

Linkovi na obilježavanje događaja:

PU Osječko-baranjska

HRT Dan sigurnijeg interneta 2015.g

Safer internet day 2015. g (engleski)

Osijek031 Dan sigurnijeg interneta 2015. g

Partneri na projektu


Partneri centra

Isključiva odgovornost ove publikacije je autorova (Centar za nestalu i zlostavljanu djecu). Europska unija nije odgovorna za bilo kakvu uporabu koje mogu biti izrađene od sadržanih informacija / The sole responsibility of this publication lies with the author. The European Union is not responsible for any use that may be made of the information contained therein.

Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izražena u ovoj publikaciji isključiva su odgovornost Centra za nestalu i zlostavljanu djecu / This project is financed by the Croatian Government Office for Cooperation with NGOs. The views expressed in this publication are the sole responsibility of Center for missing and exploited children.Copyright | csi.hr