Loading...

CENTAR ZA SIGURNIJI INTERNET NA KULENDAYZ 2015. GODINE

Pozivamo Vas da se uključite u KulenDayz – IT Innovation Conference koji se održava u Osijeku od 4. do 6. 9. 2015.

Ova informatička konferencija već 7 godina okuplja zaljubljenike u tehnologiju iz regije i svijeta. U sigurnim rukama Microsoft Communitya, BIOS Poduzetničkog Inkubatora i Osijek Software Citya vrlo brzo je svojom kvalitetom dosegnuo uspjehe velikih konferencija.

Teme koje će biti pokrivene na ovogodišnjem KulenDayzu su napredno programiranje, baze podataka, IT Pro, web tehnologije, projektni management i otvoreni dio čija se predavanja oblikuju na temelju vrućih IT tema. Uz glavni program također se odvija i KulenDayz Kidz – radionica namijenjena djeci kako bi osnažili svoje vještine s računalima, komunikacijom i radom u timu.

Ove godine također na konferenciji sudjeluje i Centar za sigurniji internet, te na info pultu možete dobiti informacije o samom projektu te također i osnovne informacije kako biti sigurni na internetu.

Program započinje u petak, 4. 9. od 09:00 cjelodnevnim treninzima na specifičnu temu gdje sudionici imaju priliku usvojiti korisne vještine. Druženje s kolegama iz struke potaknuto je zajedničkim ručkom i popodnevnim obilaskom grada.

Subota 5. 9. je centralni događaj sa svečanim otvaranjem u 09:00 i predavanjima raspoređenima u 6 dvorana gdje svatko može pronaći temu za sebe. Ova predavanja besplatna su za sve registrirane. Dan će završiti druženjem i zabavom. Nedjelja je tradicionalno predviđena za druženje s predavačima na avanturi i uživanje u prirodnim ljepotama Slavonije i Baranje.

Više o KulenDayz konferenciji, sadržaju, predavanjima i predavačima na službenim stranicama: www.kulendayz.com ili na stranicama socijalnih mreža. Za dodatne informacije obratite se na team@kulendayz.com

Partneri na projektu


Partneri centra

Isključiva odgovornost ove publikacije je autorova (Centar za nestalu i zlostavljanu djecu). Europska unija nije odgovorna za bilo kakvu uporabu koje mogu biti izrađene od sadržanih informacija / The sole responsibility of this publication lies with the author. The European Union is not responsible for any use that may be made of the information contained therein.

Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izražena u ovoj publikaciji isključiva su odgovornost Centra za nestalu i zlostavljanu djecu / This project is financed by the Croatian Government Office for Cooperation with NGOs. The views expressed in this publication are the sole responsibility of Center for missing and exploited children.Copyright | csi.hr