Loading...

PRVI  SASTANAK SAVJETODAVNOG ODBORA PROJEKTA

„Safer Internet Centre Croatia: Making internet a good and safe place” (2015-HR-IA-0013)

Dana 16. prosinca 2016. godine (petak) sa početkom u 11:00 sati u prostorijama Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, održan je prvi sastanak Savjetodavnoga odbora projekta „Safer Internet Centre Croatia: Making internet a good and safe place” (2015-HR-IA-0013) sa sljedećim dnevnim redom:

  1. Predstavljanje članova Savjetodavnog odbora projekta,
  2. Prezentacija Projekta,
  3. Grupna rasprava o stručnim aktivnostima projekta,
  4.  Ostalo

Nakon uvodnih riječi upućenih prisutnima od strane Anite Jurić, voditeljice projekta i usvajanja dnevnog reda sastanka Savjetodavnog odbora projekta, pristupilo se prvoj točki dnevnog reda – predstavljanju članova Savjetodavnog odbora čije je glavno zaduženje održavanje komunikacije između ključnih dionika i Centra za sigurniji internet.

Članovi su se predstavili te međusobno upoznali. Voditeljica projekta ih je srdačno pozdravila te im poželjela dobrodošlicu u Savjetodavni odbor i izrazila želju za što kvalitetnijom suradnjom kako na ovome projektu tako i na razvijanju novih ideja kada je riječ o zaštiti prava djece i sigurnijem korištenju interneta među djecom i mladima.

Nakon uvodnog pozdrava i predstavljanja članova pristupilo se drugoj točki dnevnog reda koja je uključivala prezentaciju projektnih aktivnosti. Kako bi Savjetodavni odbor imao što bolji uvid u projekt, voditeljica projekta je putem power point prezentacije prezentirala opći i specifične ciljeve te sve projektne aktivnosti, svrhu Savjetodavnog odbora u realizaciji projekta, kao i iskustva i statistiku povezanu sa provođenje projekta „Safer Internet Centre Croatia: Making internet a good and safe place” (CEF-TC-2014-1 005), koji se provodio od 1. siječnja 2015. godine do 30. lipnja 2016. godine.

Obrazložena je važnost otvaranja Centra za sigurniji Internet u Republici Hrvatskoj kao i potreba za uspostavom još kvalitetnije suradnjom s relevantnim dionicima na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini sve u cilju zaštite prava i sigurnosti djece. Svi članovi su pozvani da aktivno sudjeluju u budućim sastancima Savjetodavnoga odbora.

Popis članova Savjetodavnog odbora projekta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partneri na projektu


Partneri centra

Isključiva odgovornost ove publikacije je autorova (Centar za nestalu i zlostavljanu djecu). Europska unija nije odgovorna za bilo kakvu uporabu koje mogu biti izrađene od sadržanih informacija / The sole responsibility of this publication lies with the author. The European Union is not responsible for any use that may be made of the information contained therein.

Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izražena u ovoj publikaciji isključiva su odgovornost Centra za nestalu i zlostavljanu djecu / This project is financed by the Croatian Government Office for Cooperation with NGOs. The views expressed in this publication are the sole responsibility of Center for missing and exploited children.Copyright | csi.hr